Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

 • Peter Lems (PeteArt) (28 oktober 2023): Beste Hanneke , door het onlinekunstboek kwam ik je prachtige tekeningen tegen, complimenten.
 • Monique Tosserams (14 oktober 2023): Dank je wel, Hanneke, dat je samen met mij hebt nagedacht hoe wij jouw Grutto bij ons thuis een mooi plekje konden geven. Ik mocht getuige zijn van het tot stand komen van de prachtige tekening van onze nationale vogel. Zo heb ik van dichtbij gezien met hoeveel talent ( en liefde! ) je zelfs de kleinste details in de tekening hebt uitgewerkt. De "Grutto met grut" hangt nu helemaal op zijn plek in ons straatje de Grutto naast onze voordeur en het is extra leuk binnenkomen!
 • Marthy van Dijk (10 november 2022): Hanneke:wat ontzettend mooi zijn de pentekeningen van de dieren die jij maakt. De liefde voor de natuur en de dieren worden op een bijzondere wijze weer gegeven. De tekening die jij van Doedel hebt gemaakt: daaruit spreekt zoveel liefde. Want het is ontzettend moeilijk om de blik van Doedel te vangen. Zwart haar en zwarte kraalogen, maar jij weet die typische blik van Doedel weer te geven.
 • D.L. Kater-Goedemans (17 april 2021): Wauw Hanneke, onze jongste zoon(bijna 3 maanden)heeft elke nacht wat langer in zijn eigen kamer geslapen sinds we de pentekening van de pimpelmees hebben opgehangen. Ik had het gekozen omdat ik gelijkenis zie ( bol koppie en lieve kraaloogjes). Bedankt voor het opnieuw inlijsten en de zorgvuldige verzending en wat een beauties he!Ik stuur je de foto op. Groetjes Gerard Jan en Diana Kater en onze kuikentjes Gideon (2e leg )en Fabian (1e leg)
 • M.E. Jeffkins (10 oktober 2020): Beste Hanneke, ik ben onder de indruk van je prachtige kunstwerken!
 • Harriët Braspenning (18 januari 2020): Beste Hanneke, De pentekening die je van de hond (Beauceron) en de vogel (Agapornis) gemaakt hebt, is ontzettend mooi geworden. De karakters van beide dieren zijn goed weergegeven. Met onze vogel gaat het inmiddels minder, dus daarom is deze tekening extra dierbaar geworden. Nogmaals heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Hans & Harriët
 • Gérard van den Broek (29 november 2019): Beste Hanneke, Tijdend de druilerige dagen in november bekeek ik met grote interesse je prachtige site en dito werken uiteraard. Mooie vormgeving waardoor je werken goed uitkomen. Wat maak je ze toch gedetailleerd. Detail is voor mijzelf erg belangrijk en dat vind ik in je werken terug. Zo heb ik n tijd je tekening van die mooie hond de stabij bekeken en ik was erg onder de indruk. Erg boeiend hoe jij de onderwerpen op deze manier laat zien, Ik blijf er van genieten!! Veel plezier met je boeiende kunstzinnige passie - Keep up the good work - Hartelijke groet, Gérard
 • Zita Brouwers (1 november 2019): Wat ben ik blij met de tekening van mijn teckel Fritz. Met zijn bal in de plantenbak echt zoals hij is. Hanneke heeft ook echt belangstelling voor het karakter van de hond en heeft dat geweldig weergegeven in de tekening. Hanneke ik vind je een schat en we houden vast contact.
 • Ulrike Krause (22 oktober 2019): Hallo Hanneke, de workshop op 18. Oktober was heel interessant en ook heel gezellig. Ik heb heel veel ideeën meegenomen. Die wil ik thuis wel verder uitwerken. Lieve groeten Ulrike Krause
 • Dominique van den Ouweland - Lucquedey (21 oktober 2019): Ik heb op 18 oktober in Etten Leur, meegedaan aan de workshop " intuïtief schilderen met pen " van Hanneke. Het was leuk, gezellig en een heel interessant manier om te schilderen. Hanneke is een lieve gastvrouw. Ze nam papier, pen en voorbeelden mee,. We kregen de hele middag thee en koekjes en we mochten zelf de pen houden. Ik vond een hele leuke middag, dank u wel Hanneke Groetjes Dominique
 • Fam. Franken (7 oktober 2019): we hebben de tekening al een tijdje hangen en nog ben ik er heel blij mee zo mooi dat Kobus onze poes is getekend. Ook het contact met Hanneke was goed. ze houd je op de je hoogte met hoe ver ze is met de tekening. Top gedaan.
 • Nanny Willemse (20 juni 2019): Het is al weer even geleden dat wij een prachtige pentekening van onze hond Sjimmie hebben laten maken door Hanneke. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking super. Hanneke dacht mee hoe onze hond het mooiste gefotografeerd kon worden, ze mailde de voortgang van de tekening met de vraag of het goed was. Ook dacht Hanneke mee met het verzenden van de tekening, het was een verassing voor mijn mans verjaardag. We zijn nog iedere dag super blij met de mooie tekening en ik zou Hanneke zeker aanraden als je een bijzondere mooie herinnering van je huisdier wil laten teken. Veel succes Hanneke!!
 • Marian Vergouwen (30 mei 2019): Hoi Hanneke, Het ziet er heel mooi uit, mijn complimenten!