• Kunstnieuws

  Ik had mij ingeschreven voor de rubriek 'Uitgelicht' op de kunstenaarswebsite van Exto en ik ben zowaar 'uitgelicht'. Niet alleen in deze rubriek, ook in de rubriek Kunstnieuws is een interview met mij geplaatst. Heel leuk natuurlijk, want dat betekent dat er weer meer aandacht gevestigd wordt op het boek  'Ode aan de Vogels, in berijmde pentekeningen'. En die aandacht is terecht, want het is niet alleen een boek waar wij met heel veel plezier aan gewerkt hebben, het gaat vast en zeker ook anderen heel veel kijk- en leesplezier geven!


  https://mailchi.mp/exto/kunstnieuws-mei-3256089?e=e8d5ba6a8f
 • De Etten-Leurse Bode

  Alle voorwaarden waren aanwezig om het eerste lustrum van de Open Atelier Route van 2019 in Etten-Leur goed te laten slagen. Ik was als gastexposant uitgenodigd op een hele mooie locatie met prachtige tuin, waarin verschillende kunstenaars van de groep Steen in Beeld hun beelden hadden geplaatst, er was het bijzondere beeldmateriaal van de locatiehouder (Piet van Aaken) en de weergoden waren ons zeer gunstig gezind wat resulteerde in overweldigend hoge bezoekersaantallen. Ik kan er met heel veel plezier op terugkijken, de enthousiaste reacties, alle lof en complimenten, de leuke contacten met bezoekers en last but not least, veel verkoop kunnen realiseren.

  Download PDF
 • Arboretum Oudenbosch/Evenementenkalender

  Het is en blijft een bijzondere plek, een oase van rust middenin het groen en wat heb ik er weer van genoten hier te kunnen exposeren tijdens de Pinksterdagen! Veel leuke, verrassende ontmoetingen met natuurliefhebbers....


  https://www.arboretumoudenbosch.nl/evenement/expositie-hanneke-messelink-met-pentekeningen
 • BN De Stem

  Het evenement Kleur Etten-Leur dat 26 mei plaats vond, is wat mij betreft voor herhaling vatbaar, het was een geslaagde dag, heel leuk!

  Download PDF
  https://www.bndestem.nl/etten-leur/eerste-editie-kleur-etten-leur-verdient-een-vervolg~a6e79c6ae/
 • Dagblad BN De Stem

  Op 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur zullen in en rondom het winkelcentrum van Etten-Leur allerlei activiteiten plaats vinden. Ik zal hier ook aanwezig zijn met een marktkraam (B06, ingang aan het Burchtplein).

  Download PDF
 • Zundertse Bode en dagblad BN De Stem

  Leuk dat er ook in deze kranten weer aandacht is besteed aan mijn expositie in het Vogel (& eekhoorn?) Revalidatiecentrum in Zundert. Het is en blijft een bijzonder (en mooi!) plekje!

  Download PDF
 • Vogel Revalidatie Centrum Zundert

  Expositie pentekeningen Hanneke Messelink-Anders bij Vogelopvang Zundert.


  vrczundert.nl/agenda/20-april-tm-5-mei-expositie-pentekeningen-hanneke-messelink-anders/