Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Verjaardagskalender vogels

Een mooie verjaardagskalender met pentekeningen van Hanneke Messelink-Anders van allerlei verschillende vogels. Bij iedere maand een andere afbeelding, o.a. kerkuil, bosuil, een nest met jonge merels, een zwaan met jongen en vele andere. Een heel leuk cadeautje voor uzelf of de natuurliefhebber.
   

€14,50

Verjaardagskalender wildlife

Een mooie verjaardagskalender met pentekeningen van Hanneke Messelink-Anders van allerlei verschillende dieren. Bij iedere maand een andere afbeelding, o.a. verschillende aapjes, een vosje, een reegeit en reekalfje en vele andere. Een heel leuk cadeautje voor uzelf of de natuurliefhebber.

€14,50

Placemat vogels en nesten

Leuke placemat met verschillende afbeeldingen van nesten en vogels met jongen. Voor de natuurliefhebber! Prijs is per set van 2 stuks.

€25,00

Placemat wildlife

Een mooie placemat met verschillende afbeeldingen van dieren, voor de natuurliefhebber! Prijs is per set van 2 stuks.

€25,00

Europese oehoe

Een hele verfijnde pentekening van een Europese oehoe, waarbij de tekening verder is uitgewerkt in de passepartout met een veer van de oehoe. In mooie bijpassende lijst. Met dank aan natuurfotograaf Gérard van den Broek.

€450,00

Jonge oehoes

Originele pentekening met uitgewerkte passe-partout van 2 kuuks die heerlijk onnozel zitten te wachten op hun volgende maaltje. Incl. mooie bijpassende lijst.

€475,00

Moederliefde3

Originele pentekening van een zwaan met 3 jongen, waarbij de tekening verder is uitgewerkt in de passepartout. Incl. mooie bijpassende lijst

€475,00

Nestje pimpel met eitjes

Originele pentekening in mooie bijpassende lijst met uitgewerkte passepartout.

€495,00

Staartmeesje

Originele pentekening van een staartmeesje met uitgewerkte passepartout in mooie bijpassende lijst.

€385,00