Welkom op mijn website! Leuk dat je er bent! Neem op je gemak een kijkje en hopelijk bekijk je mijn werk met net zoveel plezier als ik beleef bij het maken ervan…. In al mijn pentekeningen is de link met de natuur duidelijk aanwezig. Vogels, roofvogels, uilen en overige wildlife vormen steeds weer een geliefd onderwerp. Bij interesse in een van mijn originele tekeningen of reproducties (ltd.ed.), stuur me een berichtje om te informeren naar de prijzen. 

Alle abstracte werken met encaustiek/gemengde techniek komen puur gevoelsmatig tot stand. Wat ik vooral heel leuk vind, is het leveren van 'maatwerk': een schilderij qua formaat, compositie en kleuren helemaal afstemmen op het interieur. Aangezien er eigenlijk geen beperkingen zijn, zeker voor wat betreft de keuze van de kleuren, is het altijd mogelijk iets te maken dat helemaal in harmonie is met de omgeving, maar daarin tegelijkertijd een fraaie en opvallende plaats inneemt. Voor prijzen e/o meer informatie over 'kunst op maat' kunt u contact opnemen via het contactformulier

Van al mijn pentekeningen in de galerie 'vogels', 'roofvogels en uilen' en 'wildlife/natuur' zijn tevens kaarten verkrijgbaar. Het gaat om dubbele kaarten met enveloppe. Ze kosten € 2,95 per stuk. Ook te bestellen voor € 10,00 per set van 4 kaarten, naar keuze samen te stellen. Je kunt je keuze eenvoudig kenbaar maken via het contactformulier Geef de nummers door (en eventueel titel) van de tekening(en) die je als kaart wilt bestellen. Ik zal dan terugmailen om je bestelling te bevestigen en de betaalwijze door te geven.